No-One Does Chicken Like Eduflomon. - Hes So Shy

Fira away

Nu är det snart dags för alla ungar att gå på sommarlov. Min kusin ska gå ut nian och i släkten har vi en tradition att detta nästan behandlas som att om har tagit studenten. Det kallas väl grudenten när man går ut nian - eller när man, med andra ord, går ut grundskolan. Hon ska ha en stor fest med sina kompisar och fira, så roligt! Jag tycker verkligen att detta är helt rätt, fira det som firas kan här i livet känner jag! 

Vi borde bli bättre på att fira helt vardagliga som att det är onsdag eller att man inte har missat bussen på tre dagar eller att man lyckats borsta tänderna i en vecka i sträck. Jag vet inte, alla får ju fira vad dom vill såklart. Bottom line är att vi bara borde köpa prosecco lite oftare och göra en sak av det. Det är perioder  i livet när allt kanske inte är så värst roligt, men då får man se till att göra det lite roligt därå, och vilket bättre sätt att göra liv roligt än genom prosecco och firande av massa saker??

Hur som helst så sitter jag nu och kollar på lite vad jag ska köpa för present till henne. Det är ju svårt att köpa presenter. Det borde vara så enkelt med det är det ju inte. För man vill ju inte köpa något som man vet kommer hamna i nån låda eller längst bak i nån garderob. Köper man ett halsband så vill man ju att det ska vara ett sånt halsband som hon har på sig hela tiden. Så nu sitter jag och försöker hitta lite unika smycken, för om dom är unika så är det la större chans att hon har dom på sig tänker jag. Önska mig lycka till!